Uutisia

[1-15] [16-30] [31-40]
Lahjoita nyt Pikku Jääkärit-tukirahastoon ja tue vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevia perheitä. Yhdessä olemme vahvempia.
Pikku Jääkärit -tukirahasto on perustettu tukemaan seuran pelaajia, joiden perheen taloudellinen tilanne estää / vaarantaa harrastuksen jatkumisen normaalisti.
HPS:n kunniajäsen Urho Örn (s. 3.12.1930) on kuollut.
Poikkeusajan harjoitusolosuhteissa HPS tuo pelaajilleen oman ajan harjoitusboosterin vauhdittamaan pelaajien henkilökohtaisten taitojen kehittymistä.
#Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut mukaan! Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle tiistaina 31.3. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän
Nyt voit tukea seuraasi eri tavoin mm. HPS-kannatusjäsenyydellä tai ostamalla HPS-fanituotteita tai klapisäkkejä!
Fanituotteet tilataan verkosta ja noudetaan Välitalontieltä.
HPS on yli 1100 rekisteröityneen pelaajan seura. Toimintaa löytyy aina perhefutiksesta edustusjoukkueisiin sekä aikuisten harraste- ja KKI-toimintaan.
Kahvilatyöntekijäksi HPS-Kahvilaan
Leirit on suunnattu 2008-2013 syntyneille lapsille. Nuorimmalla 2013 syntyneiden ikäluokalla leiripäivä kestää ainoastaan klo 10.00-12.15 sisältäen lämpimän lounaan. Muilla ikäluokilla leiripäivä on klo 10-15.
Jaakko Nevanlinna liittyy HPS:n miesten edustusjoukkueen valmennusryhmään.
Ennätysmäärä osallistujia seuraleirillä.
Palloliiton talenttivalmennustukeen perustuva sopimus mahdollistaa HPS-valmentajien kouluttautumisen aina C-tasolle yhteistyöseuran kouluttamana. Yhteistyösopimus on voimassa 2020-2021.
Alkuvuoden Pikku Jääkärit -tukipäätökset on tehty ja hakijoille on ilmoitettu avustuspäätöksistä.
Nyt vuoroja tarjolla tammi-huhtikuun ajalle. Mahdollisuus myös yksittäisten vuorojen varauksiin.