T10/11

HPS T10-11 - huippufutista, oppimista ja iloista meininkiä kaiken tasoisille

Helsingin Palloseuran (HPS) T10-11 joukkue on perustettu keväällä 2016 ja on tarkoitettu vuonna 2010-2011 syntyneille jalkapallosta innostuneille tytöille. Kasvavassa joukkueessa on mukana tällä hetkellä yli 50 pelaajaa, sekä  vasta-alkajia että jo vuosia aktiivisesti pelanneita. Tarjoamme jokaisen taidoille ja tavoitteille sopivaa haastetta iloisessa ilmapiirissä ja loistavissa olosuhteissa Pakilan ja Paloheinän lähialueella. Meillä voit treenata ja pelata aivan ikäluokan kärjen tasolla laadukkaan valmennuksen ja innostuneen porukan tukemana, tai sitten voit harrastaa futista leppoisasti pelistä nauttien ja liikkumisen ja joukkueurheilun perustaitoja opetellen.

Kaiken tasoiset pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! 


VALMENNUS - ammattimaista ja innostavaa

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii  Toni Anttila.

Valmennustiimimme on pitkällä urheiluosaamisella ja -kokemuksella varustettu ja huolehtii tyttöjen monipuolisesta jalkapallovalmennuksesta.

Valmennuksen kulmakivet ovat hauskuus ja suunnitelmallisuus. Tekemisen ja treenien ilmapiirin tulee olla sellaista, että pelaajat tulevat innoissaan harjoituksiin. Harjoituksissa yritetään saada aikaan paljon onnistumisia. Tähän pyritään jakamalla pelaajat oman tasoisiin ryhmiin ja tekemällä pelaajien osaamistason mukaisia harjoitteita. 


TREENIVUOROT - loistavissa olosuhteissa lähialueella

Joukkue treenaa loistavissa olosuhteissa Pakilan mainioilla tekonurmikentillä, talvella omassa kuplahallissa. 

Kiinnostuneille pelaajille tarjoamme myös erillistä laadukasta maalivahtivalmennusta kerran viikossa seuran maalivahtivalmentajan Daniel Ivanovin johdolla. 

Kesäkauden treeniaikataulut ovat voimassa lokakuulle asti. 

Talvikauden aikataulut voimassa huhtikuulle asti.

Mukaan treeneihin tarvitaan vain reipasta mieltä, oma pallo, säärisuojat (vakuutus edellyttää niiden käytön), juomapullo, lämpötilan mukainen vaatetus ja liikuntaan soveltuvat kengät (nappikset eivät ole välttämättömät, mutta toki suositeltavat).


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Jos haluat tulla tutustumaan joukkueemme toimintaan, niin ota yhteyttä joukkueenjohtajaan Stina Pasaseen (stina.pasanen @ gmail.com) tai puh. 045-634 3248. Voit käydä treeneissä kahden viikon ajan maksutta ja päättää sen jälkeen jatkosta. Käytämme myClubia joukkuehallinnassa.

KUSTANNUKSET

Toimintamaksu on veloitetaan kerran kuussa. Ole yhteydessä, niin kerromme lisää!

Lisäksi pelaajilta veloitetaan HPS:n jäsenmaksu 185 e / vuosi (sisältäen myös HPS-kortin, jolla saa paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista), uusilta pelaajilta HPS:n olosuhdemaksu 2 x 50 € (kertamaksu kenttäinvestointien kattamiseksi) ja vapaaehtoiset varustehankintakustannukset. 


YHTEYSTIETOJA

Seuraa HPS T10-11 joukkuetta Instagramissa: https://www.instagram.com/hps_t10_11/


Joukkueenjohtaja Stina Pasanen (whatsapp-viestillä tavoittaa nopeiten)

p. 045 - 634 3248 stina.pasanen (a) gmail.com

Vastuuvalmentaja Toni Anttila toni.anttila (a) hps.fi

Uudet pelaajat olkaa yhteydessä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan! 


Tervetuloa mukaan iloiseen ja aktiiviseen joukkoomme!