KERHOT

@NVTS Photography

FUTISKERHOTOIMINTA, TALVIKAUSI 27.10.2022-26.1.2023 (13krt, viikko 52 taukoa)

Futiskerhossa liikutaan sekä pallojen kanssa että ilman palloja. Kerhon aikana tutustutaan pallon kanssa toimimiseen leikkien ja pelien kautta. Tavoitteena on saada paljon pallokosketuksia ja totutella esimerkiksi pallon kuljettamiseen, suojaamiseen ja potkaisemiseen. 


2018 syntyneet tytöt ja  pojat

Aika: torstai klo 16.15-17

Paikka: HPS-halli/ Juniorikenttä (Halkosuontie 88)

Hinta: 
120€ (sis. ohjauksen, kenttävuokran, rekisteröinnin ja vakuutuksen).  Sisaralennus 5€/osallistuja

Osallistujat vakuutetaan seuran toimesta sekä rekisteröidään Helsingin palloseura ry:n pelaajiksi. Henkilötunnuksen loppuosa joudutaan kysymään vakuutusta varten.

Voit ilmoittautua futiskerhotoimintaan täyttämällä alla olevan lomakkeen tiedot. Mukaan harjoituksiin tarvitset oman pallon, nappulakengät/lenkkarit (tekonurmi), juomapullon ja ulkolämpötilan mukaiset ulkoliikuntavarusteet (kuplahalli on viileä, mutta suojassa sateelta ja tuulelta). Säärisuojien käyttöä suositellaan vakuutusturvan vuoksi. Kaksi ensimmäistä kertaa voi kokeilla maksutta vielä ilmoittautumisen jälkeenkin!

LISÄTIEDOT JA ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ!


Mikäli kerhon ajankohta on huono tai joukkuetoiminta kiinnostaa jo hieman varaslähdöllä niin tervetuloa mukaan kokeilemaan 2017 syntyneiden joukkueeseen!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen joukkueeseen linkkien kautta

P16-17: https://www.hps.fi/joukkueet/pojat/pojat/p16-17/ 

T16-17: https://www.hps.fi/joukkueet/pojat/tytot/t16-17/