KERHOT

@NVTS Photography

HPS Futiskerho - Syksy 2024

Futiskerhossa liikutaan sekä pallojen kanssa että ilman palloja. Kerhon aikana tutustutaan pallon kanssa toimimiseen leikkien ja pelien kautta. Tavoitteena on saada paljon pallokosketuksia ja totutella esimerkiksi pallon kuljettamiseen, suojaamiseen ja potkaisemiseen. 

2020-2019 syntyneet tytöt ja  pojat
17.-24.6. ja 5.8.-30.9.2024 (heinäkuu taukoa, 11 kertaa) 

Aika: maanantai kello 17.15-18.00

Paikka: JYA Areenan nappulakentällä (Pakilantie 86a, 00670 Helsinki)

Hinta: 
99€ (sis. ohjauksen, kenttävuokran, rekisteröinnin ja vakuutuksen).  Sisaralennus 5€/osallistuja. Jos pelaaja on käynyt HPS Futiskerhon kuluneen vuoden aikana (2024), on hinta tällöin 89€. Ota tällöin yhteyttä Ella Andbergiin (ella.andberg@hps.fi), niin hän tekee laskuun hyvityksen. 

Osallistujat vakuutetaan seuran toimesta sekä rekisteröidään Helsingin palloseura ry:n pelaajiksi.

Futiskerho tullaan järjestämään, mikäli osallistujia ilmoittautuu minimissään 6. Ilmoittautuneille tullaan ilmoittamaan sähköpostitse, jos futiskerho joudutaan perumaan. 

Mukaan harjoituksiin tarvitset oman pallon, sisäkengät, juomapullon ja  sisätiloihin sopivat liikuntavaatteet. Kun kurssi siirtyy HPS Juniorikentälle, tarvitset mukaan oman pallon ja juomapullon lisäksi lenkkarit/nappulakengät ja ulkolämpötilan mukaiset ulkoliikuntavarusteet. Säärisuojien käyttöä suositellaan vakuutusturvan vuoksi. Kaksi ensimmäistä kertaa voi kokeilla maksutta vielä ilmoittautumisen jälkeenkin!

Mikäli kerhon ajankohta on huono tai joukkuetoiminta kiinnostaa jo hieman varaslähdöllä niin tervetuloa mukaan kokeilemaan 2018  syntyneiden joukkueeseen!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen joukkueeseen linkkien kautta

P18/19: https://www.hps.fi/joukkueet/joukkueet/pojat/p18-19/ 

T18/19: https://www.hps.fi/joukkueet/pojat/tytot/t16-17/