Uutisia

[1-15] [16-23]
#Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut mukaan! Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle tiistaina 31.3. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän
Nyt voit tukea seuraasi eri tavoin mm. HPS-kannatusjäsenyydellä tai ostamalla HPS-fanituotteita tai klapisäkkejä!
Koronavirus on edennyt pandemiaksi, ja suojatakseen riskiryhmiä viruksen leviämiseltä, HPS keskeyttää kaiken harrastustoimintansa maaliskuun loppuun asti. Tämä tarkoittaa kaikkia harjoituksia, harjoituspelejä, turnauksia ja muuta joukkueiden yhteistä tekemistä.
Fanituotteet tilataan verkosta ja noudetaan Välitalontieltä.
HPS on yli 1100 rekisteröityneen pelaajan seura. Toimintaa löytyy aina perhefutiksesta edustusjoukkueisiin sekä aikuisten harraste- ja KKI-toimintaan.
Kahvilatyöntekijäksi HPS-Kahvilaan
Leirit on suunnattu 2008-2013 syntyneille lapsille. Nuorimmalla 2013 syntyneiden ikäluokalla leiripäivä kestää ainoastaan klo 10.00-12.15 sisältäen lämpimän lounaan. Muilla ikäluokilla leiripäivä on klo 10-15.
Jaakko Nevanlinna liittyy HPS:n miesten edustusjoukkueen valmennusryhmään.
Ennätysmäärä osallistujia seuraleirillä.
Palloliiton talenttivalmennustukeen perustuva sopimus mahdollistaa HPS-valmentajien kouluttautumisen aina C-tasolle yhteistyöseuran kouluttamana. Yhteistyösopimus on voimassa 2020-2021.
Alkuvuoden Pikku Jääkärit -tukipäätökset on tehty ja hakijoille on ilmoitettu avustuspäätöksistä.
Nyt vuoroja tarjolla tammi-huhtikuun ajalle. Mahdollisuus myös yksittäisten vuorojen varauksiin.
HPS on sopinut kumppanuudesta, jolla varmistetaan jäsenille kattava vakuutusturva ja poikkeuksellisen sujuva hoitoketju Pohjola Sairaalassa.
Palloliiton Helsingin piiri on valinnut Hopsin vuoden seuraksi 2019. Seuran puheenjohtaja ja junioripäällikkö kävivät pokkaamassa palkinnon piirin päättäjäisissä 5.12. Samassa tilaisuudessa vuoden naiserotuomarina palkittiin Sini Hakala.
Muutoksia seuran johtokuntaan