VARUSTEET

HPS hankkii kaikki viralliset harjoitus- ja pelivarusteet Stadiumista. Varusteiden tilaaminen tapahtuu näin:


1. Joukkueen toimihenkilöt (joukkueenjohtaja ja varustevastaava) tutustuvat HPS:n seuramallistoon ja seuran varusteohjeistukseen, joka löytyy Jalkkis.Netistä "Seuran dokumentit"-osiosta.

Huomioi, että kuvaston Team-hinnat eivät sisällä painatushintoja!. Se tulee automaattisesti paitoihin, takkeihin, pipoon ja laukkuihin. Numero- ja/tai nimipainatus tulee vain osaan varusteista ja ne pyritään pitämään mahdollisimman yhtenäisenä joukkueen pelaajilla ja kaikissa joukkueissa.

Voimassa olevat hinnat löytyvät Stadiumin nettisivulta.

2. Jos joukkue haluaa vaatteiden sovituskappaleita, ottaa joukkueen varustevastaava yhteyttä Teamsales-myyjään puh. 020 7900315 tai 040 826 7887 tai teamsales.tammisto@stadium.fi ja sopii joukkueen tarvitsemien sovituskappaleiden noutamisesta. Sovitusvaatteiden palauttaminen on joukkueen vastuulla ja sovitaan suoraan Stadium Team Salesin kanssa sovituskappaleita noudettaessa. Huomioi, että kaikkia vaatteita tai kokoja ei välttämättä ole sovituskappaleina saatavilla haluamaanne aikaan. Sovitustuotteiden nouto tapahtuu ennalta sovitun mukaisesti Tammiston Stadiumin TeamSales -huoneesta, joka sijaitsee myymälän takaosassa. Team Sales on avoinna ma-pe klo 10-18

3. Seura suosittelee joukkueiden tekevän runkotilaukset keskitetysti 2 kertaa vuodessa (helmikuu ja elokuu). Runkotilausten ulkopuolella joukkue tai pelaajat itse itilaavat tarvittavat varusteet www.stadium.fi/seurat verkkokaupasta sen mukaan kuin tarvetta on (joukkueeseen tullut uusia pelaajia tai varuste on hävinnyt/tuhoutunut).

4. Joukkueen varustevastaava syöttää tilaustiedot tuotteittain (personoimattomat tuotteet yhteismäärinä varuste/väri/koko ja personoidut tuotteet joissa numero ja/tai nimi varuste/väri/koko/numero ja tai niimi) Stadiumin verkkokauppaan ja viimeistelee joukkueen tilauksen. Verkkokaupan käyttöohje löytyy Jalkkis.Netistä "Seuran dokumentit"-osiosta. Verkkokaupan käyttäminen edellyttää, että joukkue on perustettu verkkokauppaan ja joukkueen varustevastaava rekisteröitynyt sivustolle. Vastuu tilauksesta on joukkueella.

5. Stadium Teamsales tarkistaa vielä tilauksen oikeellisuuden ja toimittaa nettitilauksen tekijän sähköpostiosoitteeseen vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta sekä myöhemmin varusteiden saapumisesta. Toimitusaika on yleensä noin 4-6 viikkoa.

6. Kun varusteiden saapumisesta tulee ilmoitus, hakee varustevastaava tuotteet Tammiston Stadiumin TeamSales-myynnistä tai tilaa toimituksen jonnekin muualle tarjotuista vaihtoehdoista. Tämän jälkeen on viipymättä varmistettava, että kaikki tilatut tuotteet on toimitettu tai ilmoitettu niiden jälkitoimituksesta. Myös laskun oikeellisuus on tarkistettava. Jos varusteita puuttuu PALJON, toimitusaika on kohtuuttoman pitkä tai tuotteissa tai palvelussa on huomautettavaa, olethan yhteydessä seuran varustevastaavaan.

7. Varusteet tulee yleensä maksaa hakiessa. Mikäli pyydätte tuotteet laskulle (mainittava nettikaupan tilauksessa), varautukaa laskutuslisään.

Muuta huomioitavaa!
 

Seurakuvaston mustat HPS-pelisukat on tarkoitettu ainoastaan valtakunnallisissa sarjoissa (liiga, Ykkönen ja Kakkonen) pelaaville joukkueille vieraspeliasun varasukiksi.

Vihreitä HPS-pelisukkia voivat vanhemmat/pelaajat ostaa Tammiston Stadiumin myymälästä kysymällä niitä kassalta/myyjältä. Hinta on myymälästä ostettuna sama kuin joukkuetilauksella tilattuna. Kesäaikana sukkia voi kysyä lisäksi HPS Kahvilasta.

Pelaajat tai vanhemmat eivät saa mennä Stadiumin TeamSales-myyntiin itsekseen kokeilemaan tai tilailemaan seuravarusteita, vaan tilaukset, sovitukset ja ostot hoidetaan aina keskitetysti joukkueen varustevastaavan tai hänen valtuuttamansa henkilön kautta.

Juniorijoukkueilla pelinumero 1 varataan juniorijoukkueen yhteisiä maalivahtipaitoja varten (useampi joukkueen pelaaja toimii peleissä maalivahtina). Tällöin otteluissa ei synny tilannetta, jossa maalivahdilla ja kenttäpelaajalla on sama pelinumero.

Jos tulee kysyttävää tai haluat antaa palautetta, ole yhteydessä seuran varustevastaavaan:
Jani Peltonen, p. 050 528 1949, jani.peltonen[at]hps.fi (vuosi 2021).