VARUSTEET

HPS hankkii kaikki viralliset harjoitus- ja pelivarusteet Stadiumista. Varusteiden tilaaminen tapahtuu näin:


1. Joukkueenjohtaja tai varustevastaava tutustuu HPS:n seuramallistoon ja seuran varusteohjeistukseen, joka löytyy Jalkkis.Netistä "Seuran dokumentit"-osiosta.

Huomioi, että kuvaston Team-hinnat eivät sisällä painatushintoja! HPS-logon hinta on 3,50 € ja se tulee automaattisesti paitoihin, takkeihin, pipoon ja laukkuihin. Sen sijaan shortseihin ja housuihin logopainatus tulee vain erikseen pyydettäessä. Myös numero- ja nimipainatukset on mahdollista tilata tuotteisiin. 

Voimassa olevat painatushinnat löydät tämän sivun alalaidasta sekä seuramalliston "kuinka tilata" -osiosta. Hinnasto löytyy myös tilauslomakkeesta. 

2. Jos haluatte joukkueelle vaatteiden sovituskappaleita, ottaa joukkueen varustevastaava yhteyttä Teamsales-myyjään puh. 020 7900315 tai 040 826 7887 tai teamsales.tammisto@stadium.fi ja sopii joukkueen tarvitsemien sovituskappaleiden noutamisesta. Sovitusvaatteiden palauttaminen on joukkueen vastuulla ja sovitaan suoraan Stadium Team Salesin kanssa sovituskappaleita noudettaessa. Huomioi, että kaikkia vaatteita tai kokoja ei välttämättä ole sovituskappaleina saatavilla haluamaanne aikaan. Sovitustuotteiden nouto tapahtuu ennalta sovitun mukaisesti Tammiston Stadiumin Team Sales -huoneesta, joka sijaitsee myymälän takaosassa. Team Sales on avoinna ma-pe klo 10-18. 

3. Seura suosittelee joukkueiden tekevän tilaukset keskitetysti 2 kertaa vuodessa (helmikuu ja elokuu) jolloin joukkueiden tilaamiseen voidaan hyödyntää seuran yhteistä tilauslomaketta (2 kpl - juniorikoot ja aikuiskoot) ja taustalla olevaa joukkuekohtaista tilausrivien jatkokäsittelyä tilauslomakkeelle ja tilaajayhteenvetoa. Joukkueen valittua haluamansa varusteet täyttää joukkueen varustevastaava  tilauslomakkeen saamiensa tilaustietojen pohjalta. Tilauslomake on Excel-pohjainen ja sen täyttöohjeet tulee lukea tarkaan (lomakkeessa). Vastuu tilauksesta on joukkueella. 

Seuran tilauslomakkeella on yleisimmin tilatut tuotteet ja kaikille tuotteille on määritelty lisäpainatukset valmiiksi mukaan tuotteiden tilaushintoihin. Lisäpainatusten hinnat tiedoksi tämän sivun alalaidassa.  

4. Täytetty tilauslomake lähetetään sähköpostitse Stadium Teamsalesiin (teamsales.tammisto@stadium.fi) . Odotetaan vahvistusta tilauksen vastaanottamisesta sekä myöhemmin varusteiden saapumisesta. Toimitusaika on yleensä noin 4-6 viikkoa.

5. Kun varusteiden saapumisesta tulee ilmoitus, hakee varustevastaava tuotteet Tammiston Stadiumin TeamSales-myynnistä. Tämän jälkeen on viipymättä varmistettava, että kaikki tilatut tuotteet on toimitettu tai ilmoitettu niiden jälkitoimituksesta. Myös laskun oikeellisuus on tarkistettava. Jos varusteita puuttuu PALJON, toimitusaika on kohtuuttoman pitkä tai tuotteissa tai palvelussa on huomautettavaa, olethan yhteydessä seuran varustevastaavaan.

6. Varusteet tulee yleensä maksaa hakiessa. Mikäli pyydätte tuotteet laskulle, varautukaa laskutuslisään. 

Painohinnasto 2018:

Seuralogo 3,50€
Numerointi 5cm 3,70€
Numerointi 7,5-10cm 4,00€
Numerointi 20-25cm 5,00€
Nimikointi 2-3,5cm 4,50€
Nimikointi 4-8cm 7,00€
Nimikirjaimet 3,5-5cm 3,50€

Brodeerattu Logo (pipo) 7€
Brodeerattu Nimi/Nro 5,50€
 

Muuta huomioitavaa!
 

Seurakuvaston mustat HPS-pelisukat on tarkoitettu ainoastaan liiton sarjoissa pelaaville joukkueille vieraspeliasun varasukiksi.

Vihreitä HPS-pelisukkia voivat vanhemmat/pelaajat ostaa itsekin milloin vain suoraan Tammiston Stadiumin myymälästä kysymällä niitä myyjältä. Hinta on myymälästä ostettuna sama kuin joukkuetilauksella tilattuna. Kesäaikana sukkia voi kysyä lisäksi HPS Kahvilasta.

Pelaajat tai vanhemmat eivät saa mennä Stadiumin TeamSales-myyntiin itsekseen kokeilemaan tai tilailemaan seuravarusteita, vaan tilaukset, sovitukset ja ostot hoidetaan aina keskitetysti joukkueen varustevastaavan tai hänen valtuuttamansa henkilön kautta.

Juniorijoukkueilla pelinumero 1 varataan juniorijoukkueen yhteisiä maalivahtipaitoja varten (useampi joukkueen pelaaja toimii peleissä maalivahtina). Tällöin otteluissa ei synny tilannetta jossa maalivahdilla ja kenttäpelaajalla olisi sama numero.

Jos tulee kysyttävää tai haluat antaa palautetta, ole yhteydessä seuran varustevastaavaan:
Jani Peltonen, p. 050 528 1949, jani.peltonen[at]hps.fi (vuosi 2018).

MS Excel -tiedosto2016-09-05 Pohja Stadium.xlsx (33 kB)
Tilauspohja (http://www.stadiumteamsales.se/img/2015/6/4/3182078.xlsx)