SEURAN STRATEGIA

HPS MISSIO

Tehtävämme on tuottaa iloa, elämyksiä ja liikuntaa futiksen kautta, lähellä kotia, kaiken tasoisille ja ikäisille

HPS VISIO

Menestymme luomalla hyvinvointia yhdessä


HPS...

... on aktiivinen ja vastuullinen juniorikasvattaja

... edistää jokapäiväistä liikuntaa, tarjoaa halukkaille kilpailullisen pelaajauran ja luo pohjaa elämän mittaiselle futisharrastukselle

... on perinteitä arvostava suomalaisen seuratoiminnan edelläkävijä

... mahdollistaa koko perheen harrastamisen

... on merkittävä ja näkyvä alueellinen toimija

... yhdistää seuran eri joukkueita edustuksesta nuorimpiin junioreihin


HPS STRATEGISET TAVOITTEET 2020-24

HUIPPUOLOSUHTEET -  Erinomaiset kentät ja olosuhteet lähellä kotia, HPS jäsentalon rakentaminen ja monipuolinen käyttö, Maltilliset kustannukset.

JÄSENMÄÄRÄN KASVU - Uutta toimintaa ja uusia joukkueita, Joukkueiden kasvattaminen, pelaajaurien pidentäminen, Vapaaehtoisten laajempi osallistuminen.

MENESTYKSEKÄS PELITOIMINTA - A- ja B-juniorit kansallisissa sarjoissa ,Elinvoimainen joukkue joka ikäluokassa, Valmennuksen tason jatkuva kehittäminen, Edustusjoukkueet tärkeä osa seuraa.

YLEISÖJEN KASVATTAMINEN - Somen aktiivinen käyttö ja seuraajien kasvu eri kanavissa, Enemmän faneja kentän laidalla ja tapahtumissa, HPS tunnettuvuus ja imago futispiireissä.

KUMPPANUUKSIEN SYVENTÄMINEN - Kumppanien määrän ja osallistumisen kasvu, Lisää alueellisia, molempia osapuolia tukevia hankkeita, Kumppanien näkyvyyden lisääminen HPS:n toiminnassa.

VASTUULLINEN TOIMINTA - Turvallinen ja kannustava harrastusympäristö, Jokainen pelaaja ja taustahenkilö on meille tärkeä, Seuran kehittäminen yhdessä jäsenistön kanssa.