Disney Playmakers

UEFA Playmakers futiskerho

HPS tarjoaa UEFA Playmakers -ohjelman kautta nuorille tytöille matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua jalkapalloon harrastuksena. Playmakers-harjoituksissa liikunnallisia, sosiaalisia ja jalkapallotaitoja opetellaan lapsille tutun Disneyn Frozen 2 tarinan maailmassa.

Tämän avulla tarjoamme tytöille hauskan, turvallisen ja tarinallisen keinon ottaa ensi askelia jalkapallon parissa. Ohjelman kautta kiinnitymme osaksi valtakunnallista ja eurooppalaista kokonaisuutta, sillä Playmakers -ohjelmaan pääsevät lähivuosina tutustumaan pienet tytöt joka puolella Eurooppaa. Kohdistamme ohjelman 4–8-vuotiaille tytöille, jotka eivät vielä ole mukana jalkapallon joukkuetoiminnassa.

Syksyllä järjestettävän UEFA Playmakers futiskerhon hinta on 40 € (5.10.- 30.11.2021).

Harjoitukset järjestetään innostavassa ohjauksessa Hofs Areenalla tiistaisin klo 17.00-17.45. Kertoja tulee yhteensä kahdeksan ja ensimmäiset harjoitukset pidetään tiistaina 5.10.2021. Syyslomaviikolla (19.10) ei ole harjoituksia.

Mukaan tarvitset säänmukaisen ulkoliikuntavarustuksen, lenkkarit tai nappulakengät ja oman vesipullon. Omaa palloa ei tarvitse ottaa mukaan.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ