TURNAUSINFO

Vuonna 2017 100 vuotta täyttänyt Helsingin Palloseura järjestää vuosittain juniorijalkapalloturnauksia lähes kaikille ikäluokille, sekä pojille että tytöille. Tervetuloa mukaan jalkapalloturnaukseemme HPS:n JYA Housing Areenalle Helsingin Pakilaan!
Otteluohjelmat ja säännöt: https://www.hps.fi/turnaukset
Kisatoimisto: JYA Housing Areena, Pakilantie 86, Helsinki

Joukkueenjohtajan edellytetään ilmoittavan joukkueensa saapuneeksi turnaukseen joukkueen nimilista tulostettuna kisatoimistoon viimeistään 30 min. ennen ensimmäisen pelin alkua.
Palkintojen jako: Ikäluokissa 7-8 kaikki joukkueet saavat osallistujamitalit (max. 10 kpl / joukkue), diplomit ja tsempparipalkinnon. Muissa ikäluokissa palkitaan kolme parasta joukkuetta mitalein (max. 15 kpl / joukkue), kaikki joukkueet saavat diplomit ja tsempparipalkinnon. Palkintojenjako suoritetaan turnaustoimiston edessä.
Kenttä: Ottelut pelataan HPS:n JYA Housing Areenalla, Pakilantie 86, Helsinki. Alusta on nykyaikainen, synteettinen jalkapallonurmi (FIFA 2-STAR DROP D-5508, toimittaja SALTEX Oy).
Erotuomarit: SPL:n Helsingin piirin pelinohjaaja- ja/tai erotuomarikurssin suorittaneet HPS:n pelaajat.
Ensiapu: Turnauspaikalla on pienimuotoinen ensiapupiste (kahvila/turnaustoimisto). Toivomme, että joukkueet varaavat paikalle omat huoltovälineensä.
Parkkipaikat: Autot on pysäköitävä virallisille parkkialueille. Kun tulette turnauspaikalle, pyydämme teitä noudattamaan erityistä varovaisuutta autojen kanssa, koska tapahtumissa on mukana paljon nuorten ikäluokkien pelaajia sisaruksineen.
Turnauksen kahviomyynti: Turnausalueilla on monipuolinen HPS-kahvila joista saa virvokkeita, kahvia ja teetä ja suolaisia ja makeita leivoksia, pullaa, leipää, makkaraa, hedelmiä yms. Kahviossa käy käteinen ja yleisimmät maksukortit (iZettle).
Yhteydenotot:
Kunkin ikäluokan turnausten yhteydenotot, kts. ilmoittautumislomake. Yleiset tiedustelut sähköposti: info(at)hps.fi