Naiset/U20

HPS U20 kaudella 2021

HPS Naiset/U20 on syksyllä 2021 perustettu uusi joukkue, joka toimii siltana B-tyttöjen ja muiden naisjoukkueiden välillä. U20 pelaa naisten Nelosta ja tekee kiinteää yhteistyötä muiden ryhmien kanssa.

Vaikka U20 tarkoittaa alle 20-vuotiaita, ryhmällä ei ole tiukkaa ikärajaa. Toiminnassa voi olla mukana yli 20-vuotiaanakin, jos vanhempien aikuisten joukkueeseen meneminen ei tunnu vielä omalta jutulta.  

Joukkue harjoittelee hyvissä olosuhteissa 3-4 kertaa viikossa seuran omilla kentillä Pakilassa ja Paloheinässä. Päävalmentajana toimii kokenut Uefa A -tason valmentaja Lasse van der Ploeg ja apuvalmentajana Jukka Aronen.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Jos omassa seurassasi ei ole sinulle sopivaa joukkuetta tai olet muuten vain kiinnostunut, tule rohkeasti kokeilemaan! Ensimmäinen treenikuukausi on ilmainen. Tavoitteena on pitää myös kuukausimaksu edullisella tasolla, jos mahdollista.

Pelaajien on hankittava vuosittainen pelipassi ja vakuutus (yhteensä 145€) sekä maksettava joko HPS:n junioreiden jäsenmaksu tai aikuisten harrastemaksu iästä riippuen. Aikuisharrastajaksi siirtyy sen vuoden alussa kun täyttää 19 vuotta. Jäsenet saavat paljon etuja paikallisista kaupoista ja palveluista. Sen lisäksi uusille pelaajille tulee maksettavaksi kertaluonteinen olosuhdemaksu.

Lasse van der Ploeg, vastuuvalmentaja, 044-2532877  
Aki Pousar, joukkueenjohtaja, 040-5684243, aki.pousar@gmail.com